EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Германия набира роби, коментира льо Пен

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Германия набира роби, коментира льо Пен

mail12:12 | 08.09.2015прегледи 1249 коментарикоментари 0


Водачката на френската крайна десница Марин льо Пен обвини Германия, че се опитва да понижи заплатите и да си осигури "роби", като приема хиляди имигранти и бежанци, съобщава Reuters, цитирана от БТА.

"Германия вероятно отчита, че населението ѝ намалява и сигурно се опитва да понижи заплатите и да продължи да набира роби чрез масова имиграция", заяви Льо Пен пред свои поддръжници в южния френски град Марсилия, който е ключова дестинация за мигрантите от Северна Африка.

Според проучвания на общественото мнение Льо Пен, известна със силните си изказвания срещу имиграцията, може да успее да стигне до балотаж на президентските избори през 2017 година, който обаче вероятно ще загуби.

Имиграцията е проблем, който все повече тревожи френското общество. Според друго допитване французите са против смекчаване на правилата за предоставяне на бежански статут, включително за сирийци, бягащи от гражданската война.

За разлика от Льо Пен френският президент Франсоа Оланд подкрепи германския канцлер Ангела Меркел. Двамата изпратиха общо писмо до европейските лидери с настояване да бъде създаден механизъм за преразпределяне на бежанци във всички страни от ЕС.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg