EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ГЕРБ напуска НС до оставката на МС

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ГЕРБ напуска НС до оставката на МС

mail09:50 | 03.07.2014прегледи 669 коментарикоментари 0


Взето е решение, че ПГ на ГЕРБ няма да продължава да участва в пленарни заседания и заседания на комисии, в която не се изпълняват поетите ангажименти от страна на останалите парламентарно представени партии. Това заяви заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева пред журналисти в парламента. „Говоря за ангажименти, поети от техните председатели, партийни лидери на консултациите при президента в неделя”, допълни Цачева.
Цачева посочи, че във вчерашния ден, въпреки заявената категорична подкрепа от позицията, изложена от президента след консултациите, Коалиция за България е отказала да подкрепи предложенията на БНБ за нормативна промяна с оглед опита и криминално вмешателство в стабилността на банките. „За нас е ясно, че тези хора не изпълняват поети ангажименти така, както година и половина стояха на инат да управляват, за да докарат държавата до това състояние, в което е. Ние ще бъдем тук всеки ден, но няма да участваме в имитация на работещ парламент, какъвто той никога не е бил от неговото създаване през май месец миналата година”, каза още Цецка Цачева.

ГЕРБ напуска парламента и няма да участва в работата на Народното събрание докато не бъде внесена оставката на кабинета на Пламен Орешарски. Това каза пред медиите в Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

/БГНЕС, агенция Фокус


Тагове: НС, ГЕРБ
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg