EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Газово трасе Симитли-Банско-Разлог до 2013

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Газово трасе Симитли-Банско-Разлог до 2013

mail09:40 | 27.01.2011прегледи 1106 коментарикоментари 0


Генералната стратегия на "Булгартрансгаз" е до 2013 г. да бъде изградено трасе за пренос на газ от Симитли до Разлог и Банско, стана ясно на работна среща в централния офис на компанията, която се грижи за преноса на газ на територията на България, съобщи община Разлог.
В срещата са участвали депетатите от ГЕРБ Любен Татарски и Георги Икономов, кметовете на Разлог и Банско - Красимир Герчев и Александър Краваров, Владимир Колчагов - председател на Общинския съвет в Банско, екипът на Иван Дреновички - изпълнителен директор на "Булгартрансгаз", представители на фирмата, на която са възложени предпроектните проучвания.
Изграждането на трасето е много важно за икономиката на региона и за поевтиняването на цената на газа. Всичко това ще предизвика голям инвеститорски интерес, коментира инж. Красимир Герчев - кмет на община Разлог. Участниците в срещата са се ангажирали да работят по-ефективно и координирано за реализирането на проекта. През следващата седмица е насрочена нова среща, на която ще се осъдят конкретни параметри на работата с проектантската фирма.



 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg