EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Възможност за работа в Германия

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Възможност за работа в Германия

mail17:20 | 12.01.2012прегледи 2285 коментарикоментари 0


Агенцията по заетостта съвместно с МакДоналдс – Германия набира 165 сътрудници за работа в ресторантите на веригата в градовете: Мюнхен, Щутгарт, Хайделберг, Манхайм.

Кандидатите трябва да имат много добри познания по немски език, образованието в сферата на гастрономията е предимство, но не е задължително условие, притежанието на шофьорска книжка също е предимство.

Офертата включва заетост до 6 месеца с възможност за удължаване с изпитателен срок от 3 месеца; настаняване срещу заплащане от кандидата; храна един път дневно по време на работа и работно облекло, осигурени от работодателя. Работата е на смени в различни сфери – кухня, каса, лоби, склад, почистване, 39 часа седмично. Заплащането е по 7.50 евро на час или 1268 евро на месец. Допълнително се заплаща за работа през почивните дни и нощните смени.
Има възможност ученици от езикови и професионални гимназии, навършили 18 години, да се възползват от предложението. Те могат да работят 2 месеца през лятната ваканция – юли и август.
Кандидатите за работа в ресторантите на МакДоналдс в Германия ще се явят на интервюта, които ще се водят на немски език от представители на работодателя. Те ще се проведат в градовете: Монтана на 27 февруари, Варна – 29 февруари и София – 2 март.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg