EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Възможност за гръцки инвестиции в Плевен

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Възможност за гръцки инвестиции в Плевен

mail14:30 | 23.10.2014прегледи 1536 коментарикоментари 0


Посланикът на Гърция у нас Димостенис Стоидис оцени Плевен като потенциално място за инвестиции на гръцкия бизнес на срещата си с кмета на града проф. Димитър Стойков. Това съобщи пресцентърът на общината.
След като узнах за редицата проекти с европейско финансиране, които се осъществяват тук, за готовността за реализацията на следващи, за направените инвестиции, считам посещението си за
полезно - ще предоставя тази информация на Търговския отдел при посолството, е посочил дипломатът. "Голяма част от гръцкия бизнес в България е съсредоточена в София, но мисля, че може с успех да се разширява и в градове като Плевен. Нашите предприемачи са привлечени от плоския данък в страната ви и създават тук доста работни места", е допълнил гостът. В разговора си с кмета на Плевен той е определил "като успешен общ проект за страните" бъдещото строителство на Трансадриатическия газопровод. Посланик Стоидис е заявил, че със сигурност ще посети Плевен отново, за да се срещне с гръцките студенти, които се обучават в Медицинския университет.
Проф. Стойков е връчил на своя гост "Почетен плакет на Община Плевен".

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3876