EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Владислав Горанов напуска парламента

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Владислав Горанов напуска парламента

mail14:05 | 14.02.2014прегледи 1338 коментарикоментари 0


Народният представител от 24 МИР-София от парламентарната група на ПП ГЕРБ Владислав Горанов е подал днес заявление до Народното събрание, в което заявява, че подава оставка като народен представител, се съобщава на страницата на парламента.

На основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Конституцията на Република България и в израз на моята лична воля, подавам оставка като народен представител, заявява Владислав Горанов. Във връзка с горното, моля Народното събрание да прекрати пълномощията ми на народен представител, допълва той.

Заявлението е постъпило в деловодството на парламента днес в 12.04 часа. То е адресирано до Народното събрание чрез председателя на парламента Михаил Миков.
Напускам политиката, за да се опитам да запазя експертния си профил. Мотивите да напусна Народното събрание са лични и са свързани с това, че винаги съм искал да бъда експерт и да участвам в процесите като експерт. Това каза за Агенция „Фокус” Владислав Горанов - бивш заместник финансов министър в кабинета "Борисов". „В 42-то Народно събрание по никакъв начин не може да се прави реална политика и да бъда полезен както на тези, които са ме подкрепили на изборите, така и на самия себе си. Затова предпочетох са напусна парламента, да запазя позицията си на човек, който сред приятелите си винаги е бил експерт, професионалист и да продължа по пътя си, занимавайки се с частни проекти. Ако наблюдавате процесите през последните месеци, начинът , по който се прави политика в това НС лично мен като сравнително млад човек не ме удовлетворява”, каза още Владислав Горанов.
Владислав Горанов каза още, че не е обмислил дали остава, или напуска партия ГЕРБ.

Вчера проведох разговор с Владислав Горанов, в който той ме информира, че повече не желае да бъде народен представител, поради невъзможността да се развива пълноценно, заради неработещия парламент. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Агенция “Фокус”. Горанов ме информира, че желае да подаде оставка и аз се съгласих, с неговото решение, каза Бойко Борисов. „Влади Горанов е един от най-добрите ни експерти. Още в началото на ГЕРБ, го привлякох към партията, именно заради високата експертиза, която притежава. Горанов остава наш експерт и винаги, когато имам аз или партията нужда от него, ще можем да го използваме с капацитета, който притежава. Оттук-нататък г-н Горанов ме информира, че ще се занимава с частни проекти. Пожелавам му успех и ще продължим да работим заедно”, каза Бойко Борисов.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4191