EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ВИП залата на летище Лима - номер едно

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ВИП залата на летище Лима - номер едно

mail15:32 | 12.03.2010прегледи 967 коментарикоментари 0


Летищните чакални могат да облекчат част от мъката при пътуване, като ВИП чакалнята "СУМАК" на международното летище в Лима бе избрана за най-добрата за 2010 година по независимата специализирана програма "Приоритетно преминаване" (Priority Pass), предаде Reuters.
"Приоритетно преминаване" - най-голямата в света членска програма, осигуряваща на редовните пътници достъп до летищните чакални независимо от класата или авиокомпанията, с която пътуват - е анкетирала над 30 000 пътници от цял свят да изберат любимата си чакалня от списък с 600.
Чакалнята на перуанското международно летище  "Хорхе Чавес" се е изкачила на първо място, като пътниците са похвалили нейните бизнес съоръжения и стаи за релаксиране с одеяла, възглавници и душове.
По региони "Континентъл президънтс клуб" на терминал Е в Хюстън, щата Тексас, е избран за най-добрата чакалня в Северна Америка, а за Европа победител е чакалнята "Панорама" в Цюрих.
В Азиатско-тихоокеанския регион първото място държи чакалнята "КАЛ" на изход А на сеулското летище "Инчеон", а за Близкия Изток и Африка лидер е чакалнята "Дилмун" в Бахрейн.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg