EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Виктор Фачев- HR на Sanofi за ЦИЕ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Виктор Фачев- HR на Sanofi за ЦИЕ

mail16:05 | 23.03.2017прегледи 4424 коментарикоментари 0


Виктор Фачев е новият HR мениджър за две от бизнес направленията на водещата фармацевтичната компания Sanofi за Централна и Югоизточна Европа.

Той ще управлява HR политиката на компанията за бизнес направленията „Лекарства без лекарско предписание“ и „Общи лекарства“ в девет държави, в които Sanofi оперира - България, Сърбия, Словения, Хърватска, Македония, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Косово и Албания. Виктор ще отговаря за планиране и набиране на кадри, оценка на трудовото представяне, обучение и задържане на човешкия потенциал, мотивация и развитие на талантите, организационно консултиране, HR политики, развитие на екипи и тренинги, мениджмънт на промяната в двете направления.

Едновременно с това той ще отговаря за оперативното управление на човешките ресурси за всички направления на Sanofi в България, Македония и Косово.

Виктор Фачев се присъединява към екипа на Sanofi през 2015 година, като до сега заемаше позицията HR мениджър за България. Преди това има опит в управлението на човешките ресурси на глобални и регионални позиции в България, САЩ и Германия. В продължение на 3 години оглавява различни HR проекти в Hewlett-Packard, включително и за Азиатско-тихоокеанския регион и Япония. Работил е и за EXL Service, както и за HR политиката на козметичната компания Avon за България, Албания и Македония.

Виктор Фачев е завършил „Международен маркетинг и мениджмънт“ в Lauder Business School - Vienna International College.


Тагове: Sanofi, HR мениджър
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg