EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Взрив край Варна

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Взрив край Варна

mail19:07 | 14.08.2013прегледи 935 коментарикоментари 0


 

Газ пропан-бутан се е възпламенил на гара Езерово, съобщи МВР. Един човек е пострадал и е настанен в болнично заведение във Варна
Най-вероятно техническа неизправност е причината за възпламеняването на цистерната с газ пропан-бутан. Инцидентът е възникнал след претоварване от ж.п. цистерна на автоцистерна. В момента огнеборците охлаждат засегнатите съоръжения и гасят запалилите се 50 дка. сухи треви. При произшествието е пострадал един човек, който е настанен в болница във Варна. 

Възпламенила се е и втората цистерна от композицията, натоварена с газ пропан-бутан. По първоначална информация при инцидента са пострадали четирима пожарникари и един работник от фирмата, собственик на цистерната. Те са откарани в болницата във Варна с контузни рани и обгаряния по лицето и ръцете. Предстои целият състав, участващ в ликвидирането на произшествието, да бъде подменен с нови служители, които пътуват към мястото. От инцидента се е запалила и съседна цистерна, в която има петролни продукти. Към момента няма данни за опасност на околната среда и на жителите на близкото населено място.
 

снимка: Архив


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg