EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ваучерите „Задружката” валидни и по SMS

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ваучерите „Задружката” валидни и по SMS

mail09:00 | 07.04.2011прегледи 710 коментарикоментари 0


Първият български сайт за групово пазаруване Zadrujno.bg от днес въвежда нова функционалност. Закупените ваучери за всекидневните сделки с до 90% намаление вече няма нужда да се разпечатват на хартия. Достатъчен е само уникалният код на ваучера, който ще бъде изпращан с SMS.
Досега закупилите сделка от Zadrujno трябваше да разпечат „Задружката” - ваучер, който получават по e-mail, и който представлява доказателство за успешно плащане на услугата. С всяка следваща сделка броят на разпечатаните ваучери расте. Производството и изхвърлянето на хартия представлява огромна част от „въглеродния отпечатък” на човечеството. Задружно искаме да се погрижим не само за собственото си удоволствие, а и за околната среда.
Все още не сме колонизирали Марс и разполагаме само с една планета Земя. Дори да не можем да живеем толкова близо до природата, колкото ни се иска, всички можем да правим всекидневни „зелени” жестове. Натрупването на множество малки действия може да доведе до голям ефект. Нека Задружно да намалим използването на хартия!
Клиентите на сайта трябва да изберат в своя профил на сайта да получават ваучерите си чрез SMS. Тази опция ще се появи при следваща покупка на задружна сделка.
SMS известявания са предвидени и за наближаващо изтичане на срока на запазен ваучер, както и за удобство при плащане в брой.
Когато обединим малките си стъпки за по-отговорно отношение към природата, дори когато се забавляваме, можем да постигнем значими резултати. Защото Задружно можем повече!
 


Тагове: ваучери, СМС
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg