EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Варна няма да командирова полицаи в курортите

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Варна няма да командирова полицаи в курортите

mail16:41 | 26.05.2010прегледи 690 коментарикоментари 0


Тази година не сме предвидили да командироваме полицаи за допълнителна охрана по курортите, информира Стойчо Бакалов, шеф на общинската дирекция „Осигуряване и опазване на обществения ред”, цитиран от информационна агенция Chernomore.bg. Дежурни от неговия екип, обаче, ще проверяват търговските обекти и заведенията край морето. Същият контрол ще се упражнява и в Морската градина, където за реда през летния сезон ще бди общинска група за охрана. Засега контролните органи не са засичали там търговци, които да работят в нарушение.
Конкурсът за охрана на общинските обекти вече приключи, нo резултатите от него се обжалват, съобщи Бакалов. Той обаче уточни, че не разполага с информация кои фирми са участвали в процедурата.
На този етап няма жалби за шума, изтъкна още Стойчо Бакалов. По думите му единственият сигнал, постъпил до момента, бил изпратен днес от собственика на апартамент над заведение в жилищен блок. Веднага правим проверка при такива случаи, увериха от дирекция „Осигуряване и опазване на обществения ред”.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg