EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

В Румъния 2 сайта за винетки

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

В Румъния 2 сайта за винетки

mail09:30 | 02.05.2011прегледи 3496 коментарикоментари 0


Националният съюз на превозвачите в Румъния предоставя на разположение на заинтересованите сайтовете www.e-rovinieta.ro или www.rovinieta2011.ro, откъдето могат да бъдат поръчани и закупени онлайн необходимите винетки за пътуване по националните и европейските пътища в Румъния, предаде агенция Аджерпрес. Сайтовете са достъпни и на английски, руски и турски език.
Националният съюз на превозвачите в Румъния уточнява, че винетки могат да бъдат поръчани 30 дни по-рано от първоначалната дата на валидността им.
За закупуването на винетка трябва да бъде избран типът превозно средство и периодът на валидност, след което се въвеждат данните на автомобила и началната дата на валидност на винетката. Въвеждат се лични данни и се изпраща поръчката, а  заплащането се извършва онлайн с банкова карта или чрез платежно нареждане. След потвърждаване на плащането ползвателите ще бъдат информирани чрез електронно съобщение, на двата сайта или чрез SMS. Данъчната фактура може да бъде разпечатана от сайтовете.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg