EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Българските хотели – втори по хигиена в Европа

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Българските хотели – втори по хигиена в Европа

mail11:07 | 07.09.2015прегледи 1315 коментарикоментари 0


България е на второ място в Европа по чистота на хотелите с 8,70 от общо 10 възможни точки, показва представително проучване, извършено от Hotel.de - най-голямата германска фирма за хотелски резервации по интернет с централа в Нюрнберг, Бавария. Проучването е обхванало над 2 млн. мнения и оценки на чуждестранните гости в хотели в различни държави. Въпреки че чистотата в хотелите е сред най-важните изисквания на туристите, не във всички държави стандартите отговарят на очакванията на гостите, показват резултатите. С едва 0,5 точки ни изпреварва Словакия, която оглавява списъка, на трето място се класира Швейцария, която е с 8,66 точки. В десетката влизат още Полша, Австрия, Хърватия, Германия, Португалия, Чехия и Румъния.
Списъкът на страните с най-мръсни хотели се оглавява от Дания, където оценката е 7,73, следвана от Норвегия. Там са още Швеция, Великобритания, Холандия, Белгия, Франция, Гърция, Турция и Унгария.
“Чистотата в европейските хотели с оценки значително над 7 точки всъщност може да се окачестви като добра”, обяснява резултата от проучването експертът Йорг Маланг. Той обаче съветва преди да се направи резервация, да се хвърли едно око на резултатите от проучването, за да не бъде развалено удоволствието от почивката. /Източник: thexperts.bg
 


Тагове: хотели, чистота
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg