EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Български фирми на АЕРО 2011

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Български фирми на АЕРО 2011

mail09:00 | 12.04.2011прегледи 1534 коментарикоментари 0


Ултралеки самолети модел "ДАР-СОЛО", прототип на хеликоптер и моторен делтапланер модел "SWAN" са сред продуктите, с които България ще се представи на международното изложение на лека и спортна авиационна техника АЕРО 2011 във Фридрихсхафен, Германия от 13 до 16 април. За първи път Изпълнителната  агенция за насърчаване на малките и средните предприятия към Министерството на икономиката, енергетиката и туризма организира участието на български фирми на национален щанд на изложението във Фридрихсхафен.
Четири наши предприятия ще представят свои продукти на АЕРО 2011 - "Аероплани ДАР" ЕООД за производство на авиационна техника, "АВА Спорт" ООД за производство на седалки за парапланери и парашути, "Авио Делта Дизайн" ООД, занимаваща се с производство на летателни апарати и моторни делтапланери, и "НИКИ" ЕООД за проектиране и производство на метални изделия в областта на
авиацията. Сред експонатите на българския щанд ще бъдат още парамотор "Пеци", параколичка "Франки", дървена параколичка "Уди", метален поплавък, делвени и композитни витла, спасителна парашутна система за самолет "ДАР-СОЛО", нагръдници за парапланеризъм и за скачане с парашут.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg