EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Български фирми на RigaFood

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Български фирми на RigaFood

mail11:08 | 04.09.2011прегледи 1837 коментарикоментари 0


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участие на български фирми в 16-тия Международен търговски панаир “RIGAFOOD” 2011 за хранително-вкусова промишленост, обработка, оборудване, опаковане, технологии, иновации, HoReCa и услуги, който ще се проведе от 7 до 10 септември 2011 г. в Международен изложбен център „Кипсала”, Рига, Латвия.
Международният панаир RIGAFOOD 2011 е включен в Индикативната програма на ИАНМСП за 2011-2012 г. за организиране на участие в международни специализирани изложения на българските малки и средни предприятия. Финансирането на българското участие е в рамките на Проект BG161PO003 - 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който Изпълнителната агенция за малките и средните предприятия е институционален бенефициент.
На обща изложбена площ от 80 кв.м., оформена в символични за България цветове – бяло, зелено и червено, своята продукция ще представят: Мелбон АД, София (шоколадови и захарни изделия), Фамилекс ЕООД, Пловдив (пакетиране и търговия с хранителни продукти, предимно варива, ориз, мюсли, грис, захар), Винарска изба Пълдин АД, Перущица (производство и търговия на висококачествени вина), СД Енко – Недев С-ие, Пловдив (производство на пластмасов амбалаж за нуждите на селското стопанство, хранително-вкусовата и леката промишленост), Тракия 2006 ЕООД, Пловдив (производство на растителни и животински масла и мазнини, без маргарини), Ривал инвест ЕООД, Пловдив (производство на пуканки), „Арониада - Агро ” ЕООД, Русе (отглеждеане на трайни насаждения от плод арония, производство на сок и вино от арония), „Уест Фуд” ООД, София (производство на пуканки).
RIGA FOOD е най-големият международен панаир на Балтийския полуостров за хранително-вкусовата промишленост, където се срещат професионалисти, представители на чуждестранни търговски и икономически мисии, експерти от различни браншове, правителствени делегати и официални лица от Прибалтийските страни, ОНД и Европа. Този форум в Рига е място, където професионалисти от хранителната индустрия популяризират своята дейност и представят най-новите постижения в хранително-вкусовата промишленост, обработка на храни, опаковъчни решения, практики на компании за кетъринг и търговци на дребно, хотелско оборудване и услуги.
Наред с RIGAFOOD в календара на проявите на ИАНМСП за септември 2011г. са включени и други значими международни събития. Те дават възможност на малки и средни български производители от различни браншове да презентират своята дейност на световно ниво, да намерят нови партньори и потребители. От 5 до 8 септември 2011 г. осем български фирми ще участват в Mеждународен панаир за мода Collection Premiere Moscow (CPM), Москва, Русия. Шест български фирми ще участват в Международно изложение за фризьорство и козметика Inter Charm Milano, което ще се проведе в периода 24 – 26 септември 2011 г. в Милано, Италия. На Mеждународен панаир на мебелна промишленост и интериор Habitat, който ще се проведе в периода 20 - 24.09.2011 г. във Валенсия, Испания, ще заминат пет български предприятия.

 

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg