EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Български фирми в Прага

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Български фирми в Прага

mail16:00 | 19.10.2012прегледи 710 коментарикоментари 0


Търговска мисия до Прага с участието на представителите на българските предприятия в рамките на Седмото заседание на смесената българо-чешка група за икономическо сътрудничество в периода от 25 до 28 ноември 2012 г. организира Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

В търговската мисия до Чехия ще бъдат включени фирми от секторите: автомобилна промишленост (производство на резервни части и компоненти), пречиствателни станции, химия, нанотехнологии, биотехнологии, инфраструктура. Агенцията поема разходите за самолетен билет и хотелско настаняване за един представител от предприятие. Срокът за подаване на документи за участие е удължен до 26 октомври 2012 г.
Подробна информация за участието в търговската мисия до Чехия с провеждане на двустранни срещи може да бъде получена по телефон 02 940 79 79 или e-mail: a.shopov@sme.government.bg от Александър Шопов, старши експерт в отдел „Международно сътрудничество”.
Сред основните задачи на търговската мисия са: осигуряване на възможности за създаване на преки контакти между български предприятия и потенциални техни чешки партньори за производствено коопериране, увеличаване обема на българския износ за чешкия пазар; внедряване на добри производствени и търговски практики, повишаване на експортната култура; насърчаване на интернационализацията на българските предприятия чрез създаване на бизнес партньорства.
При интерес предприятията следва да представят попълнените документи за кандидатстване лично или да ги изпратят по куриер в срок до 26 октомври 2012 г. на адрес: 1000 София, ул „Леге” № 2-4, за отдел „Международно сътрудничество”.
Търговската мисия до Чехия се организира рамките на дейност 5 „Организиране на промоционални прояви в страната и чужбина” по Проект № BG161PO003–4.2.01-0001 „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

 


Тагове: фирми, Прага
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg