EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Български фирми в Израел и Швейцария

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Български фирми в Израел и Швейцария

mail07:45 | 18.03.2014прегледи 1029 коментарикоментари 0


Представителите на 12 български компании от секторите мебелна промишленост и дървообработване участват в бизнес форум в Тел Авив, съобщава Агенцията за малки и средни предприятия. За нашите компании са предварително организирани двустранни срещи с израелски партньори. В Хайфа българските мениджъри ще проведат среща с ръководството на Търговско-промишлената палата, на която ще се обсъждат възможности за двустранно сътрудничество. В програмата на търговската мисия е предвидено посещение на компания Wissman Import & Marketing of Furniture Ltd. в Йерусалим., водещ импортьор на мебели в Израел.

По същото време търговската мисия до Швейцария се организира за предприятия от секторите машиностроене, електроника и приборостроене. В Нидерйонц нашите бизнесмени ще посетят фирма Bystronic, която разработва и продава оборудване за обработка на ламарина. Те ще се запознаят със спецификата на производствения процес и с дейността на обучителния център на компанията. В програмата на търговската мисия са включени посещения на Strausak, производител на зъбни режещи машини, шлайфмашини и др. специализирани машини; Synthes, производител на високотехнологична медицинска техника; Christen Herzogenbuchsee, производител на широка гама зъбни колела; ABB High Voltage Oerlikon, специализираща в областта на електротехниката, енергетично машиностроене и информационни технологии.
Участниците в търговската мисия ще бъдат приети от г-н Иван Борнатико, главен изпълнителен директор на Teximp SA. Zьrich, международна търговска компания, специализираща в продажбите и сервиз на металорежещи машини с ЦПУ, стругове и обработващи центри.
Представителите на българския бизнес ще посетят специализирана изложба Baumaschinen Мesse в Берн и кооперационна борса в Цюрих. В заключение на търговската мисия ще се проведе среща с фирми от Икономическо обединение летище Цюрих, включващо около 150 компании от различни браншове от региона.

Търговските мисии до Израел и Швейцария се организират по Проект № BG161PO003–4.2.01-0001 „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Финансирането е от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г.

 

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg