EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Български фирми в Дубай

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Български фирми в Дубай

mail13:45 | 21.02.2014прегледи 1758 коментарикоментари 0


В Дубай са представители на 12 български компании от областта на хранително-вкусова промишленост, съобщава Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).
В състава на търговската мисия са включени представители на фирми, които произвеждат ядки и снаксове, занаятчийски шоколад и ръчно шоколадово суши, натурален сладолед без добавки, оцветители, консерванти и хидрогенизирани мазнини, кроасани, млечни продукти, пуканки за микровълнова обработка, макаронени изделия по домашни рецепти, продукти на базата на арония, натурални сокове и концентрати, на натурален мед, мед с ядки и плодове.
Българските мениджъри присъстват на официалното откриване на Международната изложба Gulfood 2014, където ще участват в двустранни срещи и семинари по интереси. В Генералното консулство на България в Дубай ще се проведе лекция на тема „Как да правим бизнес с ОАЕ“ от представител на местно държавно ведомство. Участниците в търговската мисия ще имат възможност да се запознаят с регистрационния режим в ОАЕ, митническите условия и местната специфика на сектора.

 


Тагове: Дубай, фирми
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg