EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Български награди за web

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Български награди за web

mail13:30 | 24.04.2013прегледи 496 коментарикоментари 0


Започва петото поредно издание на най-значимия български конкурс в сферата на интернет - Български награди за уеб. Събитието, което се организира от Българската Уеб Асоциация, има за цел да поощрява професионализма в българския сегмент за уеб дизайн и уеб разработка. През тази година предложения за участие в конкурса ще се подават в четири категории: Браншови награди, Медийни награди, Професионални награди и Маркетинг награди, за всяка от които ще бъде обособено жури, съставено от представители на съответния бранш.

„Значението на Български награди за уеб, както и мащабите на конкурса нарастват през всяка следваща година. Динамиката на развитие на интернет бранша през последните години доведе до свръхпредлагане на услуги от всякакъв тип, което напълно логично понижи качеството на цялостната онлайн среда. Именно в това отношение нуждата от един национален конкурс, какъвто е Българските награди за уеб, е все по-ясно изразена, защото той насърчава качествените разработки и професионализма в българското уеб пространство, награждава най-добрите примери в сектора и стимулира компаниите и специалистите в него да бъдат още по-креативни. През тази година нашият екип ще се включи в конкурса с проекти в областта на хранителната промишленост, услугите, финансите и др.“ - заяви Георги Костов, управляващ партньор на фирма eDesign – компанията избрана за Уеб агенция на годината през 2012-та.

Български награди за уеб 2013 ще се проведе от 22 април до 27 юни, а кулминацията на състезанието ще бъдат публичните защити на проектите - финалисти. Журито на Български награди за уеб включва признати авторитети от средите на онлайн бизнеса, секторните браншови организации, както и масмедиите. Повече информация за конкурса е достъпна на адрес: http://www.webawards.bg/


 


Тагове: web, награди
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg