EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Българската Нетера - партньор на Vodafonе и Orange

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Българската Нетера - партньор на Vodafonе и Orange

mail18:15 | 26.09.2017прегледи 9770 коментарикоментари 0


Българският технологичен компания Нетера е избрана да предоставя телекомуникационни услуги на водещите международни оператори Vodafonе Group и Orange Business Services.

Партньорството с Orange Business Services (OBS) стартира през 2009 г., когато Нетера е избрана за основен доставчик на телекомуникационни услуги на територията на България. След спечелен международен търг Нетера вече е и ексклузивен доставчик на цялостна комплексна услуга за територията на Хърватия, където оперират над 90 корпоративни клиенти на OBS.

Втората стратегическа сделка на технологичната компания, финализирана през последния месец, е с телекомуникационния оператор Vodafone Group. Той е новото попълнение към портфолиото от международни клиенти на Нетера, сред които са British Telecom, Turkcell Superonline, Verizon Business, Orange Business Services, Level 3, TATA Communications, China Telecom, UPC и др.

Българската компания е одобрена за доставчик на цялата Vodafone Group за услугите пренос на данни и предоставяне на Интернет достъп в страните от Централна и Източна Европа, прибалтийските републики и страните от Кавказкия регион.

"През последната година увеличихме точките си на присъствие с 25 % до 46 точки в България и още 18 в международен план. Именно добре развитата и отлично поддържана мрежа, предоставяща присъствие на три континента и присъствие в 21 центрове за данни, беше една от основните причини да бъдем избрани за партньор на Vodafone Group за тази огромна територия. “, коментира Невен Дилков, създател и управител на компанията.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg