EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Българска зарядна станция за е-мобили в продажба

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Българска зарядна станция за е-мобили в продажба

mail07:05 | 01.03.2017прегледи 3409 коментарикоментари 0


На националния празник на страната – 3 март, компанията „ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ“ стартира продажбата на зарядни станции и инфраструктура за електрически автомобили с изцяло българска разработка и производство.

„Мрежата, която ще изградим, предлага на потребителите възможност за зареждане на електромобили на удобни места до предпочитани ресторанти, хотели, бензиностанции, спортни и други обекти. Разработихме лесна за използване и разпознаване зарядна станция за електромобили и онлайн мрежа, където всеки може да добавя и намира места за зареждане на електромобили в България.“ – споделя Мартин Хаджистойков –електромобилен инвеститор и основател на компанията. „Повечето електромобили на пазара в момента изминават средно около 150 км с едно зареждане на батерията, което на зарядна станция с мощност до 22 кВт отнема от 1 до 6 часа в зависимост от марката и модела на електромобила. От тази година на пазара излиза и ново поколение масови електромобили с двойно по-голям пробег.“, допълва той.

Успоредно с продажбата на българските зарядни станции за електромобили, дружеството стартира и онлайн локатор и мобилно приложение с места за зареждане – VsichkoTok.bg.

Дизайнът на зарядните станции е лесно забележим и разпознаваем. Разработен е така, че и незапознат човек веднага да се досети какво е предназначението на устройството. За търговска реализация на зарядните станции производителите са насочили вниманието си към обекти, на които потребителите обикновено прекарват повече от половин час – ресторанти, спортни зали, туристически обекти и други.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg