EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Българо-виетнамски бизнес форум

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Българо-виетнамски бизнес форум

mail16:40 | 22.05.2014прегледи 1127 коментарикоментари 0


Бизнес форум България – Виетнам на тема „Възстановяване на традиционните пазари и нови възможности за бизнес сътрудничество” ще се проведе в София в петък. Презентацията за промените в отношението към достъпа до традиционните пазари ще бъде изнесена от Данг Хоанг Хаи, генерален директор на отдел „Европейски пазари” в Министерството на индустрията и търговията на Виетнам. Председателят на Асоциацията на виетнамската общност в България Ле Тхан Хоанг ще запознае участниците във форума с политиките в подкрепа на виетнамския бизнес за привличане на чуждестранни инвестиции и насърчаване на износа.
Бизнес климатът в страната и възможностите за инвестиции в България ще бъдат представени от Светослав Младенов, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции. Своя опит за икономическо сътрудничество с виетнамски партньори ще споделят представителите на област Бургас и община Първомай.

В състава на виетнамската делегация са включени представители на фирми от секторите: хранително-вкусова промишленост и спиртни напитки, селскостопански продукти, тютюневи изделия, машиностроене, облекло и текстил, производство на торове, козметика, каучук и пластмаси, производство на мебели, обувки и кожени изделия, информационни и комуникационни технологии. Във форума ще участват и представители на виетнамските делови среди от Унгария и Румъния.
Организатори на форума са Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), съвместно с Посолството на Виетнам в България.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg