EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

България с евтини оферти за румънци

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

България с евтини оферти за румънци

mail15:00 | 16.08.2011прегледи 455 коментарикоментари 0


Румънците на възраст над 55 години ще могат да се възползват от началото на септември от туристически пакети на по-ниски цени както в страната, така и в чужбина. България отново предлага най-евтиния пакет, съобщава във вторник в. "Евениментул зилей".
Специалните оферти за хора над 55 години бяха въведени в Румъния преди две години. Около 7000 души са се възползвали от възможността да почиват на по-ниски цени в Испания например, съобщава изданието, като цитира данни, представени от туристическия консултант Траян Бъдулеску. Офертите са до 50 процента по-ниски спрямо обичайните за ваканции в Испания, Кипър, Турция, Гърция, Израел, което ги прави достъпни за тази социална категория, която поне в Румъния е с ниски доходи, отбелязва вестникът.
България и този път предлага най-евтиния пакет. Почивка в Албена в периода 4 септември - 20 октомври струва около 170 евро в тризвезден хотел на полупансион, информира "Евениментул зилей".
Най-популярната дестинация за румънците обаче е Испания, най-вече защото испанското правителство поема част от разходите за настаняване. Други много популярни дестинации са Кипър и Малта.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg