EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

България на изложение в Тел Авив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

България на изложение в Тел Авив

mail14:15 | 07.02.2013прегледи 427 коментарикоментари 0


Между България и Израел съществуват здрави политически и икономически връзки, а нашата основна цел е да ги запазим и доразвием. Това заяви днес заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов на откриването на  деветнайсетото издание на Международното средиземноморско туристическо изложение (IMTM) 2013 в Тел Авив, съобщи пресслужбата на МИЕТ.
Иво Маринов бе почетен гост на откриването по лична покана на министъра на туризма на Израел Стас Мисежников, който посети българския щанд и разговаря с изложителите. Международното средиземноморско туристическо изложение е едно от най-значимите туристически изложения в региона, а страната ни е традиционен участник в него. През тази година България се представя като целогодишна туристическа дестинация с акценти върху зимен, летен, балнео и спа туризъм. Акцент в
българското участие са и възможностите на нашата страна за провеждане на културно-познавателни турове. По време на представянето страната ни се радва на изключително голям интерес от страна на посетителите. Иво Маринов представи предимствата на България като туристическа дестинация и в интервюта за израелски медии, сред които и най-големия телевизионен канал в Израел - Канал 2.
Международното средиземноморско туристическо изложение е първото туристическо изложение в източно-средиземноморския регион на Израел и е едно от най-значимите в региона. През 2012 г., на площ от 4400 кв. м. в него участваха над 1130 изложители от 36 страни, а броят на посетителите надвиши 23 500, от които 11 800 професионална публика.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg