EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

България домакин на ски конгрес

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

България домакин на ски конгрес

mail11:05 | 17.03.2019прегледи 753 коментарикоментари 0


Предстоящото домакинство на 21-ия Интерски Конгрес, който ще се състои от 17 до 23 март в Пампорово е важно и значимо събитие за България, заявиха от ръководството на "Пампорово" АД. За първи път България е домакин на конгрес на международната организация на ски учителите INTERSKI. Над 1100 делегати от 33 държави пристигат в Пампорово за Конгреса. Нощни шоу спектакли на пистата "Стената", близо 120 работилници, 70 лекции и технически демонстрации са включени в конгресната програма. В дните на Интерски Конгреса ски учители от цял свят ще обучават благотворително 120 деца от Смолян и Чепеларе. Изцяло нов конгресен блок с 5 зали е изграден от "Пампорово" АД за провеждането на конгреса.
За демонстрационната програма в ски зоната са обособени 6 специализирани зони. Вече е готова зоната за ски и сноуборд свободен стил. Изградена е и специализирана зона за ски бягане северни дисциплини. Писта "Стената" е оборудвана с ново осветление, необходимо за предвидените 3 зрелищни нощни шоу спектакъла. Над 150 доброволци - български ски учители и експерти по снежни спортове, ще работят на пистите по време на домакинството.
Пампорово се нарежда сред най-големите ски курорти в Европа, които са били домакини досега на конгреси на Интерски, коментират от "Пампорово" АД./Снимка: Pixabay.com


Тагове: ски, конгрес
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg