EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

България -туристическа дестинация за Индия

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

България -туристическа дестинация за Индия

mail09:00 | 11.05.2012прегледи 1618 коментарикоментари 0


Форумът „България като туристическа дестинация на индийския пазар” ще се проведе в София след две седмици, съобщи неговият организатор Сдружението за развитие на бизнес и културни отношения между Република Индия и Република България.
Целта на събитието е създаването на ползотворни бизнес контакти в туристическият бранш между двете държави и представянето на България като атрактивна културна дестинация. На форума са поканени представители на десет от най-големите и утвърдени туристически компании от Делхи и Момбай, които организират пътувания за индийци в Европа.
Българо-индийският туристически бизнес форум ще акцентира върху възможностите за културен туризъм на Балканите, туристическия обмен между България и Индия, представянето на новите тенденции в туризма, както и върху търсените туристически програми в България и региона.
Партниращи организации на събитието са Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Българската търговско промишлена палата, Българската туристическа камара, Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и др.
С цел пълноценното представяне на туристическите предимства на България, в програмата на индийската делегация е включен информационен тур из страната със съдействието на седем общини-партньори, които да демонстрират културното многообразие на страната. Планирано е обиколката на България да стартира на 17 май 2012 г. от старопрестолния град Велико Търново. Следват Казанлък, Пловдив, Велинград, Разлог и София.
Краят на посещението ще бъде поставен с туристическия бизнес форум, който ще се проведе на 22 май 2012 г. в сградата на Българската търговско промишлена палата
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161