EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Българи & норвежци обучават в енергийна ефективност

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Българи & норвежци обучават в енергийна ефективност

mail18:01 | 25.01.2016прегледи 1525 коментарикоментари 0


Български и норвежки обучители ще предадат своя практически опит в областта на енергийната ефективност и ВЕИ чрез решаване на реални казуси и примери от практиката, съобщиха от WIFI Bulgaria.
Обучителната програма е насочена към общинските и областните структури, на които предстои да изпълняват мерки за енергийна ефективност. Програмата цели да подготви специалисти, които да подпомагат местната власт в координирането на различни проекти за енергийна ефективност.
Безплатните обученията ще са в периода февруари - април
в София, Благоевград, Пловдив, Стара Загора, Смолян, Бургас, Кърджали, Хасково и Монтана. Успешно преминалите пълния цикъл обучения ще получат сертификати, удостоверяващи придобитите знания и умения.
Обучението е по проекта "Повишаване на капацитета на местната администрация за взимане на информирани решения при планиране и изпълнение на мерки за енергийна ефективност и ВЕИ". Проектът се финансира по Програма "Енергийна ефективност и възобновяема енергия" на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и се управлява от Министерство на енергетиката.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg