EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Бургас:Младежка предприемаческа борса

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Бургас:Младежка предприемаческа борса

mail14:00 | 23.09.2013прегледи 551 коментарикоментари 0


Младежка предприемаческа борса отваря врати в Бургас. Инициативата ще продължи три месеца, в рамките на които ще се даде възможност на младите хора да представят и развият своя бизнес идея, да се запознаят с потенциални инвеститори и партньори, които да финансират и подпомогнат реализацията. Нейни организатори са Бизнес инкубатор - Бургас, Община Бургас, Областна администрация, Висше училище Международен колеж - Бургас и Американски информационен и бизнес център.
По време на Младежка предприемаческа борса ще се организират практически работилници, където участниците ще получават задълбочени знания и умения свързани със: стартиране, управление и реализация на бизнес проект. Предвижда се време за срещи с експерти в съответната област, които ще дават консултации във връзка с реализирането, финансирането и разработването на презентация за крайният конкурс.
Проектът ще завърши в началото на месец декември с мащабно събитие, на което петима финалисти ще представят своите идеи, а жури ще определи трите най-добри, които ще получат награди.
 


Тагове: борса, Бургас
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg