EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Бургас: 25% отстъпка при пазаруване срещу сметка за парно

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Бургас: 25% отстъпка при пазаруване срещу сметка за парно

mail12:30 | 30.05.2011прегледи 816 коментарикоментари 0


Над 36 000 бургазлии могат да пазаруват с отстъпка, като представят в определени магазини сметката си за парно. Необичайната идея сметката за парно да се превърне във ваучер, е за клиентите на топлинния счетоводител “Белчевстрой”, който вече разпрати изравнителните сметки за изминалия отоплителен сезон. На гърба им има ваучери за отстъпки в четири фирми, като отстъпките са между 5 и 25%.
Те са постигнати с договорка между топлинния счетоводител и представителите на Deplan, Masterhaus и Vaillant. Става въпрос изцяло за строителни материали и ремонти, тъй като сезонът на ремонтите вече започна.
Идеята е била изразена на една от срещите между бургаски домоуправители и топлинния счетоводител.
“Решихме да включим в тази необичайна сметка отстъпки, които да помогнат на потребителите да направят дома си по- изолиран, по-красив, по-комфортен. Радваме се, че нашите партньори откликнаха на предложението ни. Защото не е важно само да решиш да ремонтираш апартамента си, важно е качеството на вложените материали”, обясниха от “Белчевстрой”.
В Deplan отстъпката е 10% за всички артикули за банята. В Masterhaus отстъпката е 5% за абсолютно всички стоки. Във Vaillant има 25% отстъпка на климатици и 10% за електрически котли за отопление и топла вода – най-новия хит в отоплението на жилищата, алтернатива на топлофикацията и газоснабдяването.  Самият “Белчевстрой” дава 5% отстъпка на ремонтни дейности на водопровод, канализация, отоплителни инсталации, монтаж на радиатори и климатици.  Отстъпките с изравнителната сметка важат за цялото лято – до 31 август т.г.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg