EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

"Бул Инс": МВР уронва престижа ни с обиски

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

"Бул Инс": МВР уронва престижа ни с обиски

mail13:49 | 07.01.2010прегледи 1530 коментарикоментари 0


Свързването на името на ЗД "Бул Инс" със знакови  дела или личности е спекулативно и необосновано, се казва в съобщение на компанията, публикувано на сайта й, и подписано от Съвета на директорите.

Застрахователна компания „Бул Инс", която оперира на българския застрахователен пазар от 1995 година, функционира съобразно законите и разпоредбите на Република България и Европейския съюз.

Застрахователна компания „Бул Инс" е с адрес  на управление бул. „Витоша" №17. В страната компанията оперира в стотици  офиси, един от които е на бул. „Джеймс Баучер" №87. В този бизнес център компанията е наемател заедно с други юридически и физически лица.

Въпреки, че обект на разследване не е била дейността на ЗД „Бул Инс" АД някои от представителите на МВР са си позволили неправомерни действия към отделни служители на компанията, което е неприемливо за страна-членка на Европейския съюз. Свързването на действия, предприети от органите на МВР, от някои медии с името на ЗД „БУЛ ИНС" АД, уронва престижа на утвърден лидер на застрахователния пазар в България, завършва съобщението.

Както е известно във вторник вечерта, ден след убийството на радиоводещия Боби Цанков, МВР съобщи, че се обискират офиси в сграда на "Бул Инс" на бул. Джеймс Баучер.
Там се намират офиси на братята Маргини, за които днес главният прокурор Борис Велчев каза, че са поръчители на убийството.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg