EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Борисов:Трайков заложил капани

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Борисов:Трайков заложил капани

mail17:20 | 23.03.2012прегледи 901 коментарикоментари 0


Премиерът Бойко Борисов отправи упреци към бившия министър Трайчо Трайков. По думите на Борисов, Трайков е заложил капани в работата си, които трябва да премахне:

Просто му давам шанс да излезе и да обясни защо наговори такива глупости за неща, които той самият не е свършил и знае, че не могат да станат. Аз възнамерявах да го оставя при мен съветник, за да довършим част от нещата, които има компетентност да ги прави. Повтарям- с капана, който заложи на министър Дилян Добрев, ако не излезе и не ги обясни тези неща, за да освободи на новия министър възможността да работи спокойно, ако съответно не обясни, че лично аз съм взел лиценза на "Лукойл" чрез митниците, а той е присъствал на всички разговори, считам, че той умишлено е работил срещу мен и правителството.

Борисов каза това само ден, след като вицепремиерът Симеон Дянков съобщи, че Трайчо Трайков ще бъде натоварен със специална задача, за да продължи да работи с правителството. Като мотиви Дянков изтъкна, че Трайков е подготвен по много от темите на енергетиката и икономиката и може да бъде полезен в някои проекти./БНР
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg