EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Борисов „за” европейска кредитна агенция

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Борисов „за” европейска кредитна агенция

mail14:10 | 14.12.2011прегледи 375 коментарикоментари 0


Абсолютно необходимо е да има европейска кредитна агенция, заяви премиерът Бойко Борисов при откриването на конференция "Перспективи за развитие на небанковия финансов сектор", организирана от Комисията за финансов надзор, предаде репортер на БГНЕС.
"Ние сме "за" европейска кредитна агенция. Въпреки че е европейска, тя не би трябвало да пожали нито една държава, която не спазва финансовата дисциплина", отбеляза премиерът. Министър-председателят изтъкна действията на правителството в областта на финансовата дисциплина и начина, по който това се отрази и от международните рейтингови агенции.
"Ако има нещо, което да стряска съня на лидерите в света, това е думата "пазари". Когато се каже "финансови пазари" и няма президент, премиер, канцлер, чийто сън да не се събаря", каза още премиерът. "В Европейския съвет няма решение, няма тема, свързана с днешната ситуация в света, която да не бъде съобразявана с така наречените "пазари". След всяко изказване, веднага следва въпрос как ще отреагират", добави той.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4165