EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Борисов: Ще има наказани в сектор горива

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Борисов: Ще има наказани в сектор горива

mail17:43 | 26.08.2015прегледи 1407 коментарикоментари 0


В сектора с горивата също ще има наказани хора, прогнозира пред журналисти в Смолян министър- председателят Бойко Борисов. Според него най-точният, най-кристалният пример, че се върши работа в тази посока са милиардите, които са събрани в повече от контрабанда. "С всички мерки, които сме взели с прокуратурата, ДАНС, митниците, данъчните, ще има краен резултат /в сектора на горивата/. След като съм поел ангажимент, ще го докарам до края", заяви премиерът.
Ние сме събрали сега толкова данъци, колкото правителството на Орешарски при скъпия петрол, двойно повече, посочи Бойко Борисов. Според него са набелязани денонощни мерки, а резултатите от камерите ще докажат умисъл. Както манипулират километражите на автомобилите, по същия начин новите бензин колонки могат да се манипулират, допълни министър-председателят. Според него има рафинерии, които не са внесли и един кораб със суров петрол.
В момента няма основания България да се притеснява относно бежанския поток, смята Бойко Борисов. Той заяви, че са предприети мерки, изпратени са повече хеликоптери и служители на границата. Досега целият ни ресурс отиваше на българо-турската граница, вчера е изпратен и в Кюстендил, и по гръцката граница, уточни премиерът.


 


Тагове: Борисов, Смолян
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg