EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Борисов: Данъците няма да се променят

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Борисов: Данъците няма да се променят

mail09:10 | 05.06.2019прегледи 752 коментарикоментари 0


  Ще продължим да толерираме и малкия, и средния, и едрия бизнес. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на юбилейния пети годишен бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, съобщи пресслужбата на кабинета.
   Пред представителите на бизнеса у нас премиерът Борисов е споделил добрите си впечатленията от посещенията във високотехнологичните и индустриалните заводи и е заявил, че размерът на данъците в страната няма да се променя. "Ние данъците нямаме да пипаме - това е най-добрата среда. Инвестиции и стабилност - това е, което сочат кредитни агенции, ние ще държим прогнозируеми данъци до края", е подчертал още премиерът Борисов.
    В изказването си пред българския бизнес министър-председателят е посочил, че в момента приходните агенции работят активно, и е допълнил, че единственият шанс да се вдигнат доходите е тази икономическа стабилност да продължи. "Надпреварата на политическите партии за това дадено нещо да бъде безплатно ще доведе до тежък катаклизъм. Безплатното за едни означава по-високи данъци за други", е обяснил премиерът.
   Бойко Борисов е заявил, че България е в крайната фаза за влизане в чакалнята на Еврозоната, както и че страната ни се справя изключително успешно с опазването на външните граници на ЕС.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg