EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Боливуд идва в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Боливуд идва в София

mail15:34 | 30.01.2013прегледи 897 коментарикоментари 0


Индийската фирма Cine Grand Pvt. Ltd. е новият кино оператор на салоните в Сити Център София. Компанията с централен офис в Мумбай, е създадена през 2010 г. Екипът й се състои от професионалисти, които повече от шест десетилетия развиват развлекателната индустрия в страната си, а в момента управляват над 1500 киносалона. Другите търговски обекти на марката са Grand Cinemas и My Cinemas.

Новото кино ще се казва „Сине Гранд“. Към момента обновяването на залите продължава. Значителни промени на помещението ще го трансформират в луксозно и модерно пространство. Сред заглавията ще попаднат и филми от Боливуд.
Пълният капацитет на киното в Сити центъра е 1 200 места, разположени на площ от 2 500 кв. м. Ще има собствено „суперспециално кафене“ обещават мениджърите, както и лоби с уникален дизайн. Шестте амфитеатрални зали ще имат нови HD екрани от стена до стена. Звуковото оборудване ще бъде заменено с абсолютно нова high-quality digital sound система. Новото кино ще има единствена по рода си VIP лаунч зона. Тя ще е обособена пред новия VIP салон, в който настоящите седалки ще бъдат заменени с огромни луксозни кресла.
За откриването на киното ще бъде организирано специално парти с червен килим, на което ще присъстват филмови звезди и други знаменитости, които към момента се пазят в строга тайна.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg