EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Близнашки: Има интерес към КТБ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Близнашки: Има интерес към КТБ

mail06:30 | 21.08.2014прегледи 1093 коментарикоментари 0


Мощен финансов фонд проявява интерес към банка КТБ, заяви премиерът Георги Близнашки. Засега са проведени предварителни разговори, съобщи той за БНР:

Става дума за фонд, базиран във Виена, който е участвал в приватизацията в Чехия, в Русия и в редица други страни. Просто тези хора се представиха пред нас. Дадоха надежда, че в рамките на десетдневен срок ще направят своите предложения. Те се опитват да обединят всички акционери да застанат зад тях, за да могат да действат с развързани ръце. Казаха ми, че са много смели хора. Те казаха – други ни наричат луди и имат желанието нещо да направят. Какво ще стане, ми е трудно да кажа отсега.

Правителството е отворено за диалог с финансисти и банкери, посочи премиерът Близнашки и добави, че по-конкретна информация ще предостави след десет дни.

По време на Националното съвещание на ръководството на МВР професор Георги Близнашки призова структурите на министерството да се концентрират върху пресичането на търговията с гласове.

Премиерът е заявил, че е необходима превантивна работа, а гражданите да бъдат насърчени да съдействат на правоохранителните органи за предотвратяване на този тип престъпления:

Органите на реда трябва да отмерят редиците на своите стари познайници, да се индентифицират онези лица, които през последните пет години са участвали в подобно явление. Добрата новина беше, че е разбита първата група за купуване на гласове, така че има изключително сериозни намерения.

Проф. Близнашки посочи, че следващата седмица се очаква да започне работа и Изборният борд към Министерския съвет.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4157