EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Бизнесът в Европа увеличава обороти

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Бизнесът в Европа увеличава обороти

mail09:20 | 29.09.2011прегледи 832 коментарикоментари 0


„Вече се забелязват първите знаци, че икономиката в Европа започва да излиза от кризата. Фирмите увеличават оборотите си, но все още са много предпазливи заради обезпокоителната ситуация с еврото. Това показват моите наблюдения върху изложбени прояви“, коментира Клаус Дитрих, директор на панаира в Мюнхен, Германия, и председател на Централноевропейския панаирен алианс (СЕFA), който обединява 22 организации.
Клаус Дитрих и генералният секретар на Алианса Франц Райзбек пристигнаха в Пловдив, за да разгледат Международния технически панаир и се срещнаха с ръководството на националния изложбен център късно вечерта на 27 септември.
„Главните теми на EСЕН 2011 – екология, рециклиране на отпадъци, получаване на енергия от вятъра и слънцето и нейното пестене, са същите като на подобен форум в Китай, където бях преди седмица. Това означава, че е световна тема“, каза Клаус Дитрих. Той посочи, че в кризата фирмите залагат на иновативни продукти и предпочитат да ги показват на международни панаирни прояви.
„Въпреки хубавите отзиви, които бях чул за панаира в Пловдив, изключително съм впечатлен от много добрите резултати, които видях на изложението тук. То е на много високо ниво, както цялата инфраструктура, палатите и условията за представяне на експонати. Международен панаир Пловдив наистина е водещ в региона и в Източна Европа“, бе категоричен председателят на CEFA.
Над 80 новости демонстрират участниците в Международния технически панаир, който продължава до 1 октомври. Свои експонати показват 877 директни изложители и 605 представени фирми от общо 44 държави под мотото „Нов живот. Нови технологии“.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4166