EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Бизнес форуми в София с полски и чешки компании

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Бизнес форуми в София с полски и чешки компании

mail10:40 | 13.09.2017прегледи 11385 коментарикоментари 0


На 19 септември 2017 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира българо-чешки бизнес форум. Той ще се проведе в град София - Хотел Балкан (бивш Шератон).

Събитието ще бъде открито от Емил Караниколов, министър на икономиката на Република България и г-н Иржи Хавличек, министър на индустрията и търговията на Чешка Република. Форумът ще бъде съпътстван от двустранни бизнес срещи.

В чешката бизнес делегация са включени представители на фирми от секторите: машиностроене, включително автомобилостроене (части и елементи); електроника и електротехника; продукти и услуги на информационните и комуникационните технологии; застраховане; фармация; енергетика; интериорен дизайн и др.

Участието във форума е безплатно, а крайният срок за записване е 15 септември 2017 г.

На  20 септември 2017 година Изпълнителната агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира българо-полски бизнес форум. Събитието, което ще започне от 10:00 часа,  ще се състои в сградата Джон Атанасов на София Тех парк, гр. София.

Официалната  полска делегация ще се води от полския министър-председател Беата Шидло, като посещението е по покана на българския министър-председател Бойко Борисов. В състава на делегацията е включена и група от 17 полски бизнесмени, които проявяват интерес към осъществяване на търговски връзки с български фирми.

Бизнес форумът има за цел да се насърчат двустранните търговско-икономически отношения между двете страни, както и да се предостави възможност за създаване на преки бизнес контакти между заинтересовани компании, развитие на производствено коопериране, създаване на бизнес партньорства и др. ползотворни дейности от взаимен интерес. Приветствие към участниците ще направят двамата министър-председатели – г-жа Шидло и г-н Борисов.

При проявен интерес от страна българските фирми, крайният срок за записване е 18 септември 2017 г.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg