EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Бизнес-делегация до Полша

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Бизнес-делегация до Полша

mail13:30 | 27.09.2017прегледи 7488 коментарикоментари 0


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира бизнес-делегация на български фирми по повод официално посещение на президента на България Румен Радев във Варшава, 4-5 октомври 2017 г.

В рамките на посещението ще се състои бизнес форум с двустранни срещи между представители на деловите среди на България и Полша. Целта е да се насърчат директните контакти между българските и полските компании, което да доведе до задълбочаване на двустранните търговско-икономически отношения, производствено коопериране, внедряване на добри производствени и търговски практики, създаване на бизнес партньорства, трансфер на знания и технологии и др.

Български предприятия е необходимо да развиват своята дейност в секторите: машиностроене, включително автомобилостроене (части и елементи), мехатроника, електроника и електротехника, продукти и услуги на информационните и комуникационните технологии, строителство, транспорт и логистика, хранително-вкусова промишленост, биотехнологии, химия, фармация и медицинска апаратура, туризъм и др.

Очаква се фирмите, желаещи да участват в делегацията, да поемат разходите си за хотелското настаняване, застраховката на командированите лица и дневни. Крайният срок за подаване на документи за регистрация е 29 септември 2017 г.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg