EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

БЕХ направи промени в "Булгаргаз" и ТЕЦ "Марица-Изток 2"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

БЕХ направи промени в "Булгаргаз" и ТЕЦ "Марица-Изток 2"

mail09:00 | 30.11.2009прегледи 1670 коментарикоментари 0


Борис Тодоров и Георги Гегов бяха избрани за членове на Съвета на директорите на "Булгаргаз". Третият член на съвета е Димитър Гогов, който и до момента беше изпълнителен директор на газовата компания. Това реши Съветът на директорите на Българския енергиен холдинг, част от чиято структура е "Булгаргаз".
От ръководството на "Булгаргаз" бяха освободени членовете на Съвета на директорите Венцислав Агайн, Красимир Станулов и Юлиян Генов.
Борис Тодоров е роден през 1963 г. Инженер със специалност "Топло и ядрена енергетика". Магистър по "Икономика и управление на индустрията". Има 30-годишен стаж в областта на енергетиката. Последователно е заемал различни длъжности в АЕЦ "Козлодуй" и "Топлофикация-София". През последните 4 години работи в областта на газоразпределението.
Георги Гегов е роден през 1976 г. Завършил е УНСС като магистър по "Право". Завършил е "Стратегическо икономическо развитие на енергийния пазар" в Energy Delta Instituteр Гьонингер, Холандия. Работил е в сферата на енергетиката и търговията и преноса на газ, като е бил и част от юридико-консулатнския комитет по проекта "Набуко".
Съветът на директорите на БЕХ Живко Динчев, Илко Желязков и Георги Христозов бяха избрани за членове на Съвета на директорите на ТЕЦ "Марица- Изток 2". И до момента Георги Христозов беше член на Съвета на директорите и изпълнителен директор на топлоелектрическата централа.
С решението на ръководството на БЕХ от Съвета на директорите на топлоцентралата бяха освободени Евгени Стойков и Георги Хаджийски.
Живко Динчев е роден през 1969 година. Завършил Техническия университет в София със специалност инженер по "Топлинна и масообменна техника". Магистър по "Мениджмънт на персонала". От 1995 година до момента работи в ТЕЦ "Марица-Изток 2", като през последните години е негов заместник-изпълнителен директор.
Илко Желязков е роден през 1958 година. Магистър на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Специализирал е "Управленски умения" в Института за публична администрация и европейска интеграция към Министерството на държавната администрация и административната реформа. Работил е в системата на МВР.


Тагове: БЕХ, екипи, смени
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1110