EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Бензин с отстъпка - най-популярен за картодържатели

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Бензин с отстъпка - най-популярен за картодържатели

mail14:00 | 24.08.2012прегледи 651 коментарикоментари 0


Най-много картодържатели на кредитни карти American Express, Златна American Express, Euroline American Express, Visa Classic и Visa Electron, издадени от Пощенска банка се възползват от отстъпката за гориво – 88% от всички, възползвали се към момента от някаква отстъпка в рамките на специално предложение.
Следват ресторантите с дял от 7%, магазини „Зора” с 6%, възползвалите се от намалението за хотели са 3%, а пазарувалите с намаление в мебелни къщи „Явор” са 2%. Общият сбор надвишава 100%, тъй като клиентите се възползват от повече от един вид отстъпка.
До 15 септември е валидно специалното лятно предложение на Пощенска банка за картодържателите. Промоцията включва 10% отстъпка за всяка покупка с кредитна карта на банката от магазини „Зора” и мебелни къщи „Явор”. За картодържателите на American Express има и допълнителни отстъпки – 5% по-ниски цени при резервиране на почивка през туристически агенции. Такава е и отстъпката при хотелите и ресторантите, а в бензиностанциите тя е 2%.
Информираността по отношение на предимствата за активните ползватели на кредитни карти на банката все повече се увеличава. За сравнение през 2011 г. Пощенска банка е възстановявала средно по 2 лв. „кеш бек” на месец на клиент (при ползване на кредитните карти в търговски обекти, които предлагат отстъпки). Само за първия месец на лятната промоция, която стартира на 17 юли 2012 г., банката е върнала по 12 лв. средно на клиент на месец, като има клиенти, които вече са натрупали над 300 лв. за един месец, ползвайки различните отстъпки.
Съгласно условията на специалното лятно предложение, всеки картодържател може да направи неограничен брой покупки до 15 септември, като покупките е необходимо да бъдат извършени в лева чрез ПОС терминал на Пощенска банка в търговските обекти, включени в промоцията. Отстъпките не важат при закупуване на продукти на равни месечни вноски, както и при онлайн покупки.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg