EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Безконтактни карти от ДСК

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Безконтактни карти от ДСК

mail08:15 | 30.04.2013прегледи 687 коментарикоментари 0


На 03.05.2013г. в „Интер Експо Център” в София ще се проведе партито Solar Easter 2013, по време на което пред българските си почитатели ще се представят диджеите Richie Hawtin, Paco Osuna, Matador и др.
Банка ДСК ще изгради платежна система на мястото на събитието, чрез която всички покупки на баровете ще се извършват чрез безконтактни карти. Всеки клиент ще има възможност да получи своята карта на специални гишета на банката и да я зареди на специално инсталирани за целта ПОС терминали на територията на събитието, срещу пари в брой или чрез банкова карта. Посетителите от чужбина ще могат да зареждат картите си и срещу суми в евро.

Плащанията чрез безконтактни карти ще осигурят съществени предимства както за клиентите, така и за организаторите на партито. Значително ще бъде съкратено времето за обслужване на всеки клиент, тъй като плащанията ще се осъществяват мигновено, без да се налага да се връща ресто. Освен това, клиентите ще могат по всяко време да проверяват наличните суми по своите карти на всеки бар, както и да презареждат картите си на гишетата на банката.
Банка ДСК има опит като партньор на подобни партита. В началото на март тази година в зала в София се проведе партито A State Of Trance 600 (ASOT 600), по време на което пред българските си почитатели се представиха някои от най-известните диджеи в света – Armin van Buuren, Ferry Corsten, Dash Berlin и др.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1047