EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Без Есенен панаир в Разград

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Без Есенен панаир в Разград

mail13:09 | 03.09.2020прегледи 705 коментарикоментари 0


Традиционният Есенен панаир в Разград, който е през септември, тази година няма да се проведе, съобщиха от общинската администрация.
Причината е извънредната епидемична обстановка и ограничителните мерки, въведени във връзка с разпространението на COVID-19.
Кметът Денчо Бояджиев уверява гражданите на общината, търговците и собственици на атракциони, че местната управа ще направи всичко възможно през следващата година да намери време, вероятно в началото на годината, населението да изпита това удоволствие.
От общината припомнят, че заради пандемията и във връзка с опазването на здравето на жителите бяха отменени и редица масови културни събития, сред които са Панаира на киселото мляко и Капанския събор.
Ограниченията са създали пречки и в работата на общинската администрация, най-вече по отношение на приходната част на бюджета, но голяма част от проблемите са преодолени във времето. Активно се работи и по инвестиционната програма на местната управа за 2020 година, като вече са стартирали част от обществените поръчки, свързани с подобряване на инфраструктурата, в най-скоро започва и друга част от процедурите, посочват от общината.
От местната администрация уверяват, че ръководството на Община Разград ще се постарае до края на годината във възможно максимална степен да бъде реализирано това, което е било заложено.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1037