EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

БДЖ стартира е-продажба на билети

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

БДЖ стартира е-продажба на билети

mail13:00 | 22.06.2010прегледи 1419 коментарикоментари 1


Новата услуга на “Български държавни железници” ЕАД за интернет-продажба на железопътни билети, спални, кушет и седящи места за влаковете, които пътуват в страната и чужбина беше представена на специална пресконференция, предаде агенция Фокус. Услугата е достъпна чрез интернет страницата на Международното пътническо бюро „Рила” и чрез страницата на БДЖ.
„Това е един етап от информационната система, която се заработва в „Пътнически превози”, каза изпълнителният директор на БДЖ Пенчо Попов. Продължава разработването на цялата система. Всички клиенти, които няма време да отидат да си закупят билет, могат да го направят по интернет, допълни той.

На електронната страница всеки може да се запознае с общите условия за пазаруване на билети, информира Стефчо Събчев, директор „Пътнически превози”.
За да изпрати запитване и заявка за закупуване на железопътни билети и резервации чрез Интернет, клиентът е необходимо да се регистрира в системата за плащане, като получава свое потребителско име, парола за достъп, както и потребителски профил. Задължителните данни за регистрация са име на лицето, което ще пътува, както и на лицето, което ще получи билетите от посоченото място, валиден e-mail , валидна дебитна или кредитна банкова карта.

В новата услуга от “Български държавни железници” ЕАД са инвестирали 30 хиляди лева.

 


 
Коментари
 
mironova - 06-06-2011 г. 11:41:40

спален вагон София Бургас на 18.06.11 и връщане на 19.06.11

 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg