EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

БГ щанд на изложение в Париж

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

БГ щанд на изложение в Париж

mail15:20 | 23.02.2012прегледи 751 коментарикоментари 1


На 25 февруари 2012 г. зам.-министърът на земеделието и храните Светлана Боянова ще открие българския щанд на 49-тото Международно изложение „Salon International de L’agriculture” 2012 в Париж, Франция. Нашата експозиция на Салона ще бъде разположена на 100 кв. м. Изложението ще се проведе до 4 март. В официалната програма на Салона 2 март е определен за ден на България.
Със собствени експонати на българския щанд ще се представят следните фирми:
„Катаржина Естейт” - вина. Избата разполага със собствени лозови масиви. „Бор Чвор” ООД - млечни продукти. БОР ЧВОР произвежда широк кръг продукти от краве и овче мляко, което е наложило фирмата като една от водещите компании на пазара на млечни продукти в България.
„Герада-ГМ” ООД мед и пчелни продукти. От 2001г. фирмата е сертифицирана като Bio производител от LACON Gmbh, Germany.
«Рефан България» - Козметични продукти. Фирмата е специализирана в продукцията на козметични продукти на базата на натурални съставки /розова вода, натурални масла, йогурт и др./
С всяка изминала година българските вина получават признание сред все по-широк крък потребители както у нас, така и по света. Тази година родното винопрозводство ще бъде представено на специалния бар на щанда и от марките: Мидалидаре Естейт, Лайт Касъл, Тера Тангра,Кастра Руба, Вила Юстина, Мараш, Вила Винифера, Изба Рогошев и Видинска Гъмза. Когато слагаме на трапезата вино, добавяме и мезета, тази година те са осигурени от фирма «Мероне» – млечни продукти и фирмите «Чех» и «Актуал» – месни и сурово пушени колбаси и деликатеси.
Една от визитните картички на българското селскостопанско производство е представено с лютеница и био конфитюри от фирма «Олинеза», конфитюр от рози, предоставени от фирма «Джем и Джем».
На щанда ще се представят и козметични продукти. Едни от традиционните производители, чиито артикули са вече добре познати и търсени на пазара са фирмите „Био Фреш” и „Зорница Къмпани”.
България е известна със своите минерални извори и лечебните свойства на водата. На изложението в Париж ще се представи минерална вода Девин
Палитрата от традиционни български продукти ще бъде допълнена от богатата гама локуми с розова вода, разнообразни лакомства и бонбони на Захарни заводи Горна Оряховица.
Предвиждат се промоции и дегустации пред гости и представители на медиите. Музикален домакин на българския щанд ще бъдат певците и танцьорите от фолклорна формация „Български ритми-град София”, които ще радват и забавляват посетителите със своите изпълнения.
„Salon International de L’agriculture” е едно от най-атрактивните и посещавани събития във френската столица, което се радва на голям интерес както от страна на широката публика, така и от специалистите в бранша. Контакти с изисканата френска аудитория и посетители от много други страни, правят проявата отлично място за маркетинг, представяне на нови продукти и установяване на трайни делови контакти с бизнес-партньори от цял свят.
 


 
Коментари
 
maia - 25-02-2012 г. 09:52:59

bravo evala na bor chwor.nai dobrite mlechni produkti na bg. pazara.celia region v burgas samo bor chwor si hapvame i sme vinagi zdravi.nai mnogo haresvame tehnite produkti.

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg