EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

БГ парфюмерийни фирми в Хонконг

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

БГ парфюмерийни фирми в Хонконг

mail11:10 | 07.11.2011прегледи 1105 коментарикоментари 0


Предприемачи от 20 български малки и средни фирми - производители на етерични масла, козметични и парфюмерийни продукти, тръгват на търговската мисия до Хонконг. В състава на мисията са включени представители на предприятия, селектирани въз основа на прилагане на критериите, заложени в Общите условия за участие на български МСП в търговски мисии, а именно: „Боди бюти” ЕООД, „Красная линия” ООД, „Еньо Бончев Продакшън” ООД, ЕТ „Кокона – Таня Калакунова”, „Биотрейд България” ООД, „Икаров” ЕООД, ЕТ „Ариес- Екатерина Недева”, ЕТ „Христина – Христина Ганджулова”, „Рефан България” ООД, „Суперфиниш 2000” ООД, „Талодерма” ООД, „Национална лаборатория Бул Роза” ООД, „ТУ БИ Анжелика” ЕООД, „Дори Лукс” ООД, „Стар Нейлз България” ООД, „Екомаат” ООД, „Катеко” ООД, „Натюр Бейс” АД, „Роза Етерна” ООД, „Натурал козметик” ЕООД.
Програмата на търговската мисия предвижда провеждане на двустранни срещи между български и китайски фирми от сектор етерични масла, парфюмерия и козметика” и посещение на международно специализирано изложение Cosmoprof Asia 2011. Подготовката на срещите се осъществява съвместно с Хонконгския Съвет за развитие на търговията (HKTDC), който е институционален партньор на ИАНМСП. В рамките на търговската мисия се предвижда Агенцията да подпише Меморандум за разбирателство с HKTDC. Провеждането на търговски мисии в чужбина е един от инструментите, които ИАНМСП използва в дейността си по развитието на експортния потенциал на българските малки и средни предприятия. Те предоставят възможност за осъществяване на преки контакти между български предприятия с потенциални чуждестранни партньори, насърчаване на производствено коопериране и сключване на обвързани сделки.
Търговска мисия, която е по инициатива на Българска национална асоциация „Етерични масла, парфюмерия и козметика” ще се осъществи от 7 до 12 ноември 2011.

 


Тагове: фирми, Хонг Конг
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1047