EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Базар на мартеници на пазар Красно село

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Базар на мартеници на пазар Красно село

mail19:02 | 24.02.2021прегледи 1371 коментарикоментари 0


Пазар „Красно село“ организира базар на мартениците, на който клиентите могат да изберат хиляди видове във връзка с наближаването на 1 март и Баба Марта. Това съобщи Николай Попов, изпълнителен директор на дружеството „Пазари ЮГ“ ЕАД. За малки и големи, за здраве и за радост, всякакви мартеници има на обичайните места – в базара на книгата, покрай пазара и на бившата спирка на бул. Гоце Делчев. 

Най-търсени от децата са мартениците с актуални анимационни герои. Безспорен хит са Спондж Боп Квадратни гащи и Хелоу Кити, които са по-търсени от Батман или Елза и Ана от „Замръзналото кралство“. След тях се нареждат старите класики, като Том и Джери, Мики Маус, както и приказните еднорози и елфи, обясняват търговците. От супергероите най-желан е Спайдермен, а новият момент е Жената чудо. 

При мартениците за възрастни хит са продуктите със зодиакални кристали. Те съчетават лазерно изрязан метал, в различна форма – сърце или детелина, към които е закрепен полускъпоценен камък. Най-актуалната тенденция при колиетата са ръчно изработените малки шевици с използване на бели, червени и зелени цветове. При Пижо и Пенда традиционно търсени са тези в носии, подчерта Николай Попов.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 990