EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Александър Колев - шеф на "Информационно обслужване" АД

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Александър Колев - шеф на "Информационно обслужване" АД

mail12:00 | 01.03.2012прегледи 978 коментарикоментари 0


Александър Колев е новият изпълнителен директор на Информационно обслужване АД. Той беше избран на поста по време на проведеното общо събрание на дружеството на 17 февруари. Колев е един от най-добрите финансови специалисти и професионалисти в технологичния сектор в България с дългогодишен опит в управлението на водещи ИТ компании.
Колев започва кариерата си в KPMG България. След това той работи в Хюлет-Пакард България където се издига до поста финансов и административен директор. През 2006 г. г-н Колев става главен финансов директор на Евроком Кабел където ръководи проекта по сливането на компанията с Кейбълтел и създаването на водещия кабелен оператор в България blizoo. В blizoo г-н Колев изпълнява длъжността на главен финансов директор и е заместник-председател на Борда на директорите.
Александър Колев има магистърска степен по икономика от СУ “Св. Климент Охридски”, специалност финанси и банково дело, бакълавърска степен по финанси и счетоводство от Hogeschool van Utrecht, Утрехт, Холандия, и холандска диплома за професионално образование по икономика и бизнес администрация.
“Щастливи сме, че успяхме да привлечем един от най-опитните ръководители в технологичния сектор в България. Г-н Колев ще работи за оптимизиране на финансовите и оперативни показатели на компанията и ние вярваме, че той ще утвърди Информационно обслужване като една от най-иновативните български технологични компании.”, отбеляза г-н Иван Кондов, представител на Министерство на финанасите и председател на управителния съвет на Информационно обслужване.
За Информационно обслужване АД
Информационно обслужване АД е основана през 1970 г. и днес е една от водещите ИТ компании в България. Информационно обслужване АД предлага високотехнологични решения в областта на системната интеграция, изграждане и поддръжка на национални бази данни и електронни регистри, софтуерни продукти и електронен подпис, асемблиране и поддръжка на хардуерни системи. Компанията предоставя консултантски услуги в областта на хардуера, софтуера и информационните технологии.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg