EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Аксесоари за баня Swarowski в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Аксесоари за баня Swarowski в София

mail16:15 | 07.10.2010прегледи 2283 коментарикоментари 0


От 27 до 30 октомври 2010 г. в Интер Експо Център - София, ще се проведат международното изложение за ресторантско и хотелиерско оборудване и обзавеждане SIHRE и бизнес изложението в областта на мебелната индустрия - СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ.
SIHRE дава решения за стилен дизайн и висока технологичност в хотелиерската и ресторантьорската сфера. Представени са разнообразни машини и оборудване - професионални кухненски печки, пещи за пици и други тестени изделия, готварски конвектомати, хладилна техника, ледогенератори, барово, сладкарско, търговско, кетъринг обзавеждане и др. Допълват ги изделия от неръждаема стомана и други материали - маси, мивки, стелажи, кухненски аксесоари и приспособления, артикули за барбекю, вентилатори и т.н. Изложителите на SIHRE имат оферти за обзавеждане както на големи и малки вериги хотели и ресторанти, така и за по-малки заведения като пицарии, бистра, барове и др.
Прецизен подбор на материалите и технологиите личат и в предлаганите аксесоари за едно заведение - тефлонирани съдове и прибори за кухня, сервизи и прибори за маса, осветление, текстилно обзавеждане, нетрадиционна декорация с картините в стъкло, създадени от художника Иван Ламбров или чрез професионално поднесената ефектна реклама. Посетителите на СИХРЕ ще имат уникалната възможност да се докоснат до порцелан от най-висок клас на световни хотели и ресторанти в Дубай, Баден-Баден, Виена, Москва и др.
Нова серия аксесоари за баня Swarowski на Aliseo, водоспестяващи и ефектни аератори за батерии и душове, или вечно "нова" и здравословна сауна от трепетлика и елша са само някои от провокациите на SIHRE за модерния дом, хотел или спа център.
Професионална почистваща техника и разнообразни консумативи - съдомиялни машини със серия програми, прахосмукачки и специализирана техника за почистване на меки, твърди подови настилки или ескалатори, разнообразни препарати и консумативи ще улеснят работата на хората от хотелиерския и ресторантьорския бизнес.
Изложението предлага съвременни решения и за охрана и контрол на достъпа в реално време, електронни брави с изтънчен дизайн и адаптивност към средата, интернет резервационни системи, вкл. съвременния софтуерен пакет с Channel Manager модула за управление на онлайн резервационни канали и други информационни системи за хотели и ресторанти.
В рамките на SIHRE ще се проведе специализираното изложение за кафе и топли напитки КАФЕ ФЕСТИВАЛ. Представители на кафеения бизнес - дистрибутори, вносители, производители на кафе и чай, на професионално оборудване, консумативи и аксесоари, ще покажат съвременен стандарт при предлагането на напитките. Две нови състезания - Latte Art и Coffee In Good Spirits допълват поредния Национален Бариста шампионат.
Обзавеждане за хотела, офиса и дома по индивидуални проекти, машини и материали за производство на мека и корпусна мебел, плетени мебели от естествени и синтетични влакна, са акцентите на специализираното изложение СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ.
Градински мебели, осветление и осветителна техника, различни аксесоари от наши и водещи европейски марки също са сред експонатите на изложението.
Посетителите на изложението ще могат да седнат зад бюро стил "Наполеон" или на честърфийлдско кресло. За изкушените от епохата на Краля-слънце се предлага и спалня "Версай" от масивна череша в стил Луи XIV. Сред интересните експонати ще са и бар-столовете с извивки във формата на калинка. Много от изложителите ще разчитат да привлекат вниманието с все по-популярните кухненски мебели от високогланцов MDF и ПДЧ материал. Ще бъде представен и iRobot - първата марка домакински почистващи роботи в света, които работят като прахосмукачки и миещи машини за всички видове настилки в дома, градината или басейна.
По традиция в рамките на СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ Центърът за дизайн на мебели и интериор ДИБЛА представя млади дизайнери, които ще демонстрират своите проекти и иновации в бранша.
Сред изложителите са и първите български производители, сертифицирани за маркетинговия знак „Проверени български мебели". Чрез него Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост удостоверява качество, законност на производството, опазване на околната среда и наличие на социално отговорна политика в предприятията.

Снимка: http://www.gruponeva.es

 

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg