EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ако ЕРП-та „не влязат в час".....

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ако ЕРП-та „не влязат в час".....

mail15:00 | 27.04.2010прегледи 503 коментарикоментари 1


Ако енергоразпределителните дружества "не влязат в час", ще ги сменим, предупреди днес в Девня министър-председателят Бойко Борисов, който е там по повод откриване на нова мощност в компанията - котел на ТЕЦ "Девен" - собственост на "Солвей Соди".
Има сериозни разлики в поведението на инвеститорите в страната, отбеляза той, като сравни "Солвей Соди", които влагат милиони, разкриват работни места и се грижат за екологията и те ще бъдат толерирани и друг тип инвеститори, сред които и Е.ОН България. Последните трябва да разберат, че потребителят т.е. българинът е техният данъкоплатец и формира печалбите им. Премиерът отбеляза още, че тези фирми не правят безобразия в собствените си държави, но в България правят каквото си искат. Това няма да бъде позволено повече.
Премиерът напомни, че в момента регулаторът проверява дейността на ЕРП-та и каза, че когато инспекциите приключат, резултатите ще бъдат огласени.
Той отново повтори вече известните си бележки, че приватизацията е направена така, че държавата няма право на глас и управителните съвети правят каквото си искат.


 
Коментари
 
Безпартиен - 08-05-2010 г. 13:55:47

Бойко Борисов отново повтори вече известните си бележки, че приватизацията е направена така, че държавата няма право на глас и управителните съвети правят каквото си искат. -Марш на мършоядите пиещи кръвта на народа вън от България щом не може държавата да ги съветисва да влизат в правия път.

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1118